top of page

Despre mine,

Madalina Berdila

Dintotdeauna mi-a placut sa lucrez cu oamenii, sa aflu ce sta in spatele comportamentului lor, sa descopar ceea ce-i motiveaza sau cum ar putea sa-si foloseasca cat mai bine resursele. Astfel, avand o experienta de peste 10 ani in mai multe corporatii din domeniul telecom si IT, lucrand in departamente de customer care sau de vanzari, am avut parte de multe provocari, din care am invatat ce importanta este flexibilitatea, dar si deschiderea catre nou, in viata de zi cu zi.

 

In toata aceasta perioada, am aflat cum sa lucrez cu emotiile astfel incat sa gestionez situatiile dificile, mi-am dezvoltat abilitatile de comunicare pentru a creea relatii cat mai bune cu clientii si colegii de echipa, de asemenea, am implementat programe de training, fiind atenta la nevoile de cresterea a persoanelor cu care lucram.

 

In acelasi timp, pasionata de zona de educatie- la baza avand un liceu pedagogic-, dar si de partea de dezvoltare personala, a urmat o perioada de invatare continua si intensa, concentrata atat pe cresterea mea, cat si a oamenilor cu care lucram. Am inceput un periplu, urmand cursuri de Programare Neuro-lingvistica, cursuri de actorie, train the trainers.

img-1041.jpg
Experienta

Din ce in ce mai interesata de domeniul educatiei si al psihologiei, cursul firesc a fost sa ma licentiez in Psihologie, ca a doua facultate, prima fiind in Stiinte administrative.

Ca psihoterapeut, am o formare de baza in Psihoterapia Cognitiv-Comportamentala, am urmat cursuri de formare continua in Terapia Schemelor Cognitive, in Terapia individuala centrata pe emotii si in Terapia Traumei.

In prezent, ofer servicii de consiliere psihologica si psihoterapie pentru persoanele care isi doresc sa aiba o relatie mai buna cu ei, dar si cu ceilalti; pentru cei care doresc sa faca o schimbare in viata lor, dar nu stiu de unde sa inceapa; pentru cei care tind sa se izoleze social si vor sa aiba mai multa incredere in ei; pentru cei care se confrunta cu emotii sau moduri de gandire disfunctionale, iar asta ii impiedica sa obtina ce vor in viata; dar si pentru clientii cu atacuri de panica, fobii, stari de anxietate, depresie.

Imi place sa scriu articole, mai timid, fiind la inceput de drum, insa misiunea mea este sa ii fac si pe ceilalti sa constientizeze importanta grijii si atentiei dedicate lor, prin lucrul cu sinele.

De asemenea, o parte din timp mi-o petrec lucrand la dezvoltarea de programe personalizate, dedicate atat pentru persoane fizice cat si pentru diverse companii, scopul fiind atat transmiterea unor informatii de baza, de psiho-educatie, cat si exersarea unor abilitati de care oamenii au nevoie in viata de zi cu zi.

Nu in ultimul rand, am o familie frumoasa si trei copii, care ma sustin si ma motiveaza sa lucrez constant cu mine si care, in acelasi timp, sunt sursa mea de inspiratie.

bottom of page