top of page

Despre mine,

Iulia Avram

In primul rand vreau sa iti spun ca iti sunt recunoscatoare.

Recunoscatoare pentru ca imi oferi oportunitatea de a te cunoaste, pentru ca impartasesti cu mine povestea ta, recunoscatoare pentru ca imi permiti sa te ajut, ca te autodezvalui si pentru ca imi acorzi incredere.

 

Mai vreau sa stii ca, daca vom merge impreuna pe acest drum, vom face echipa, si ca uneori drumul poate avea hartoape, santuri, uneori curbe care ne vor împiedica sa vedem mai departe, alteori, va traversa zone de ceaţă sau de furtuni. Dar vom ajunge unde iti doresti.

 

Drumul care m-a adus in fata ta este lung, si a pornit in liceu cand am inceput sa ma intreb ce se ascunde in spatele unor cuvinte si actiuni, care este motivatia ce sta in spatele unor comportamente.

 

Calatoria a continuat cu Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti si mi-a condus ulterior pasii spre domeniul Resurselor Umane in care am activat mai multi ani. Uitandu-ma in urma, simt ca aceasta perioada nu a facut decat sa ma pregateasca pentru ceea ce consider ca este menirea mea: profesia actuala, cea de psihoterapeut.

img-1021.jpg
Experienta

Sunt psiholog clinician si psihoterapeut de formare cognitiv-comportamentala

Pana in prezent am parcurs mai multe stagii de pregatire asa ca poti fi sigur ca metodele pe care le folosesc sunt cele mai eficiente:

  • formare complementara în psihoterapie sistemică: cuplu, copil, famile, Asociaţia de Consiliere şi Terapie a Familiei din România (ACTF)

  • formare complementara internationala Terapia Schemelor cognitive, Schema Therapy Institute – St. Petersburg

  • formare complementara "Introducere in Modelul Dezvoltarii in Terapia de Cuplu: Integrarea Teoriei Atasamentului, Teoriei Diferentierii si Neurostiintei in munca cu cuplurile" (Developmental Model of Couples Therapy), - Ellyn Bader, PhD si Peter Pearson, PhD, Couples Institute – in cadrul Centrului de formare si terapie pentru copil,cuplu, familie

  • cursuri de formare continua: terapia strategică, terapii scurte orientate pe resurse și soluții, terapia familiei

  • Master în psihoterapie cognitiv-comportamentală

  • Master Managementul Resurselor Umane

  • Certificare Formator, acreditat de catre Autoritatea Nationala de Calificari (ANC)

Despre Equilibrum Center

Am fondat Equilibrium Center dintr-o pasiune si o preocupare intensa pentru obtinerea si mentinerea echilibrului necesar pentru a putea spune: Sunt bine cu mine, cu partenerul meu, cu copilul meu, cu familia mea, prietenii mei, cu profesia mea.

 

Impreuna identificam ceea ce ti se potriveste si te incurajez in directia actiunilor care au sens pentru tine si care te vor conduce spre schimbare

 

Din perspectiva personala, pe langa rolul profesional, mentionez alte doua roluri importante din viata mea, cel de sotie si mama, care adauga frumusete si sens vietii mele. Foarte importanti pentru mine sunt oamenii care au avut un rol important in formarea mea atat profesionala cat si ca om: familia, mentorul meu, pacientii, profesorii. Datorita lor am devenit ceea ce sunt.

bottom of page