top of page

Despre mine,

Anca Gulinescu

Eu sunt Anca si daca ma regasesti la un moment dat in fata ta este pentru ca o anumita experienta in vietile noastre ne-a adus impreuna.

Pentru mine experienta se numeste psihoterapie si este o sansa sa surprind viata in oamenii din fata mea. Poate ca ai auzit de multe ori sintagma "suntem diferiti" insa pentru mine aceasta a devenit un leit-motiv al intalnirilor terapeutice. De aceea da-ti voie sa exprimi in modul tau unic felul in care se simte experinta ta.

In intalnirile noastre vom discuta despre emotii, ganduri si convingeri irationale. Atunci cand descoperim emotii disfunctiinale vom alege impreuna calea cea mai potrivita pentru tine pentru a le inlocui cu niste emotii functinale. De asemenea, cu blandete, ne vom indrepta spre a destructura convingerile irationale cu privire la lume, la oameni, la tine sau la boală. Si știu ca poate vor aparea situatii problematice dar ceea ce ne va caracteriza pe noi, in relatia terapeutică, va fi privirea ferma catre iesirea din problema si găsirea de solutii. Vom folosi impreuna cuvintele ca pe niste unelte pentru a gasi un sens experientei tale. Si daca am ajuns la unelte e bine de stiut ca intre intalnirile noastre vei avea alte unelte pentru a gestiona situatiile problematice.


img-1031.jpg
Experienta

Sunt psiholog clinician si psihoterapeut specializat in terapii cognitiv- comportamentale

Sunt psiholog clinician prin program universitar masteral "Psihodiagnoza cognitiva si consiliere psihologica" si psihoterapeut specializat in terapii cognitiv- comportamentale; terapia cuplului, familiei si copilului; psihoterapia traumei si psiho-oncologie.
 

Sunt cofondator al centrului Equilibrum  alaturi de Iulia Avram.  Equilibrum Center este fondat din dorinta de a aduce impreuna mai multi profesionisti pentru a forma o echipa dedicata sanatatii mintale.

bottom of page